FitforKids Family Camp 2017

I sommeren 2017 afholdt FitforKids to Family Camps, hvor børn og forældre sammen med vores topmotiverede instruktører hyggede, trænede og lærte om Sund Kost og Aktiv Livsstil. Her er et par af tilbagemeldingerne fra familierne, der var med på vores gratis 5-dages FitforKids Family Camp:

"Det har været en fantastisk uge. Vi savner det og håber på et lignende arrangement, vi kan deltage i!"

"Vi kan godt mærke på ham, at han har haft en super god og uforglemmelig uge på campen i "Grænseborgen". Også en stor tak herfra til jer der er fitforKids instruktører, der har valgt at bruge jeres dyrebare fritid til at hjælpe andre. Det betyder virkeligt meget for mange mennesker, tak for det :)"

"Han syntes godt om ugen, og trods sine vanskeligheder, var det min oplevelse at han deltog ivrigt og også forsøgte med kontakt til de andre børn i det omfang han magtede. Han var meget stolt over at blive dagens fighter og smilede fra øre til øre og blev rørt. Meget dejligt at se og så ønsker han sig en industri opvaskemaskine derhjemme.Tak igen for at vi måtte deltage og også mange hilsner tilbage til alle Jer i instruktør teamet!"

"Jeg har set en sejhed og positivitet ved hende, som ikke er set i flere år, og den vil jeg tage med hjem og dyrke. Tak fordi I har givet ungerne en super uge. De har været så glade for at være med!"

"Vi tog på camp, fordi vi havde brug for en aktiv ferie og holde fast i de gode vaner med sundt mad og minimum 30 minutters bevægelse dagligt. Vi frygtede faktisk sommerferien lidt, for vi vidste det ville ende med "fredagsslik" hver anden dag og en masse flyden på sofaen. Derfor syntes vi, det lød fantastisk med family camp, da vi alle kunne komme af sted sammen. At spise sundt og bevæge os er en udfordring for os i hverdagen, og det er samtidigt familiens fælles projekt. Vi var i Kolding i 4 dage, og havde mega svært ved at tage tilbage til København. Vi havde simpelthen lyst til at blive. Og det var ikke fordi det var let, men fordi vi ALLE arbejdede sammen om noget, der var svært. Motivationen var i top hele vejen. Det sørgede de søde instruktører for. De havde et gjort sig en masse tanker og planlagt forløbet til punkt og prikke, så vi skulle bare følge trop i et gnidningsfrit program.

Vores børn har lært at motion er en naturlig ting og de protesterer slet ikke, når de skal af sted om søndagen (vi går til familie crossfitt) og vores yngste tager selv af sted til fodbold to gange om ugen. Vores store dreng starter til squash lige om lidt og vi regner med, at han også selv styrer det. Vi troede slet ikke, det kunne lade sig gøre, men en tur til Kolding og vi er på rette spor. Resten af ferien, holdte vi fast i de gode spisevaner og fredagsslik fik overhovedet ikke lov at snige sig ind på de andre dage.

Vi savner stadig alle deltagerne, som vi kom ret tæt på socialt. Ville vi tage af sted igen, hvis muligheden var? JA! Uden tvivl. Vores venner og bekendte har hørt om vores tur og nærmest misundelige. På den gode måde. Vi har allerede anbefalet det til venner og bekendte!"