kkk

Stiftelse

Foreningen FitforKids blev stiftet i 2007 af en lille gruppe bekymrede forældre, fitness instruktører og erfarne kostvejledere på initiativ af Pelle Plesner.

I 2007 tog vi en afgørende beslutning i vores liv.

Vi havde levet ca. halvdelen af den tid et menneske gennemsnitligt har her på jorden og vi havde kendt opture og nedture nok til at vide, hvad der virkelig har betydning og hvad der bare er falsk guld.

Samtidig så vi i statistikkerne en eksplosion i antallet af overvægtige børn og i gennem vores arbejde som fitness-instruktører, vægttabsspecialister og kostvejledere mødte vi masser af familier, bekymrede forældre, opgivende mødre, fraværende fædre og ulykkelige børn, der alle kæmpede med vægten, med dårlig kondi, usunde vaner og inaktiv livsstil.

Og så besluttede vi, at vi ville gøre noget.

Vi ville skabe Danmarks bedste sundhedsforløb for børn og deres familier og vi stiftede derfor Foreningen FitforKids.
I 2007 var der lang vej.

Vi ville sammensætte det bedste program vi kunne.

Vores program skulle være videnskabeligt dokumenteret, samtidig med at det skulle være sjovt for børnene at gå til FitforKids!

Det skulle involvere forældrene og tage højde for alle de udfordringer som en moderne familie kunne komme ud for.

Det skulle være et super effektivt program og samtidig skulle det være gratis.

Endelig skulle programmet fungere lige godt uanset hvilken kulturel og religiøs baggrund familien havde.

Det var ikke nogen nem opgave, vi havde stillet os selv.

Men vi havde ikke valgt den, fordi den var nem, men fordi den var vigtig.

Og vi vidste, at vi ville lykkes.

Vi skulle lykkes.

Vi startede i det små i 2007 med hold i Vanløse og på Frederiksberg.
I 2008 fik vi midler fra kulturministeriets pulje til idræt for vanskeligt stillede børn og vi kunne nu tilbyde FitforKids hold i Albertslund, Høje Taastrup og Brøndby.

I 2009, 2010 og 2011 fik vi midler fra Københavns kommunes puljer Summercamp, Integrationspuljen og § 18 puljen og med de penge kunne vi starte hold i Tingbjerg, på Amager og Nørrebro.

Vi modtog også støtte fra private fonde bl.a. Odd Fellow Ordenen, Skt. Andreas Ordenen og Erik Thunes Legat. De penge betød, at vi kunne lave et hold i Ballerup og fortsætte vores arbejde på Frederiksberg.
Og i 2011 fik vi den store glæde og ære at blive betænkt med en flot donation fra Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys Fond.

I 2012 indledte vi et forskningssamarbejde med Rockwool Fonden og Rigshospitalet med henblik på at få en videnskabelig dokumentation for effekterne af FitforKids programmet.

De resultater foreligger nu og de viser, at FitforKids programmet har alle de fantastiske virkninger, som vi drømte om!

For alle os, der siden 2007 har arbejdet på at skabe Danmarks bedste sundhedsforløb for børn og deres familier, er det en drøm, der er gået i opfyldelse.

Hver dag er vi taknemmelige for at donatorer og fonde gør det muligt for os at kunne tilbyde børn og deres familier en rejse gennem det smukke landskab det er at blive styrket indvendigt og udvendigt, i krop og i sind, og for at få lov til at følge FitforKids-familierne på deres vej mod en sundere livsstil.

Legal

A Associação FitforKids está incorporada sob a lei dinamarquesa como um " Frivillig Forening " e registadas como tal no Danish Company Register sob a autoridade dinamarquesa de Negócios e aprovado pelo município de Copenhaga como um " Folkeoplysende Forening " .

FitforKids funciona em uma base sem fins lucrativos e não reforçar o capital próprio . Em caso de dissolução da organização FitforKids quaisquer ativos vai nos termos da lei overgo ao trabalho social e / ou humanitária com no campo da FitforKids .

número de IVA FitforKids é 33539266 .